Pages

Tallinn International Horse Show ja viikonlopun viettoa

tiistai 7. lokakuuta 2014

Pari viime viikkoa on tullut vietettyä melkein kaikki vapaa-aika koulujuttujen parissa ja lähestyneet deadlinet on kyllä tuntenut stressin tasossa. Eilen oli kuitenkin tämän yhden työntäyteisen kurssin viimeiset palautukset(joita yksi jos toinenkin taisi vääntää yötä myöten) ja voi sanoa, että olo keveni heti kummasti! Puhumattakaan siitä, että tänään luentokin alkoi vielä pari tuntia myöhemmin kun normaalisti, joten sai relata nyt hetken. Nyt sitten seuraava etappi onkin parin viikon päässä häämöttävät tentit ja toiselle kurssille tehtävä isompi työ. Fiilis on kuitenkin ihan hyvä, kyllä se opiskelutuntuma alkaa löytymään ja kun saa joka tapaksessa hommat tehtyä, vaikka niitä onkin paljon, niin tuleehan siitä palkitseva olo! Sen lisäksi tein jotain sellaista mikä meni todellakin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, nimittäin menin vapaaehtoisesti esittämään yhden koulutöistä kaikkien eteen. Mutta faktahan on se, että ei se jännitys siitä ainakaan vähene jos menee vain silloin harvoin kun on ihan pakko. Oon päättänyt, että tän asian suhteen otan härkää sarvista heti alusta alkaen!

 Eilisen päivän rentoutumiseväät, opin myös että Solariksen ruokakaupassa on Ben&Jerry's maanantaisin puoleen hintaan, joten ei tarvinnut kauaa miettiä :D
 Aamupalaa ja kouluhommia
 
Kouluun lähdössä

Viikonloppuna ehdin kuitenkin joka tapauksessa vähän rentoutumaankin, nimittäin perjantaina kävin nappaamassa Riikan satamasta mukaani ja käytiin drinkeillä Manna La Roosassa ja illallisella Restoran V:ssä. Ruoka oli taas todella hyvää, eli jos kiinnostaa lihansyöjiäkin käydä kokeilemassa maukasta vegaaniruokaa niin se ei lompakkoakaan rokota ihan hirveästi, nimittäin kolme ruokalajiakin saa helposti vain reilulla kymmenellä eurolla... Söin itse tällä kertaa alkuruoaksi nuudelisalaatin appelsiinikastikkeella ja pääruoaksi kookoscurrya. Jälkkärit käytiin syömässä Chocolaterie Pierressä.  Lauantaina puolenpäivän aikaan lähdettin Tallinn International Horse Showhun porukalla. Riikka oli saapunut ystävineen tänne sitä varten ja vietettiinkin kiva päivä välillä kisoja katsoen ja välillä Rocca Al Maressa shoppaillen. Ikuisena heppatyttönä(ja kouluratsastajana) tietysti kisoja katsoessa tulee hirveä hinku päästä taas itsekin radalle, mutta se nyt on tällä hetkellä kaikin puolin aika mahdotonta valitettavasti! Ehkä joskus taas :) Astangajoogan aion kyllä mahduttaa aikatauluihini mahdollisimman pian, koska se on ollut ehkä paras palvelus minkä olen vähään aikaan itselleni tehnyt ja nyt on tullut muuton jälkeen liian pitkä tauko siihen. Ja omaa harjoitusta itsenäisesti olen vain niin laiska tekemään. Paikkakin on jo ollut valmiina katsottuna, nyt pitäisi saada vaan itsensä istutettua bussiin ja mentyä paikan päälle.

Tää on niin miun laji.

Manna La Roosassa
Punajuuriraviolit
 Nuudelisalaatti
  
Kookoscurry
Chili sin carne
Riikan täytetyt kesäkurpitsat
  
 Tehtiin aika iso satsi pulled porkia kun lähikaupassa oli kassleria 2,3€/kilo
 
 "Minipizzoja" munakoisosta

Linnahall

Lenkillä meren rannassa

Nämä vajaan viikon ruokaostokset kahdelle taisi maksaa n. 40€, eli kyllä reilusti halvemmalla selviää jos vähän katsoo mitä ostaa

Sellaista tällä kertaa, Suomeen tulee reissattua tällä viikolla sunnuntaina Helsinkiin päiväreissun merkeissä ja sitten kahden viikon päästä taas kotikulmille tenttien jälkeen :) Loppuviikoksi ei ole koulun lisäksi pahemmin mitään pakollisia menoja tai tehtäviä, mikä on superkivaa vaihtelua! Ainakin "muutama" ravintola on testauslistalla niin toivottavasti sitäkin saisi lyhennettyä, eiköhän tässä taas kaikkea kivaa tekemistä keksi!
Niin ja pahoittelut siitä, että jos blogin ulkoasussa on jotain häikkää, en oo todellakaan kauheen hyvä tälläsissä tekniikan jutuissa, saa laittaa palautetta tai jotain vinkkejä jos on parannusehdotuksia!:) Samaten kuvat on ja tulee olemaan varmaan näitä puhelimella otettuja, koska kamera ei ole tällä hetkellä ostoslistallani korkeimmalla sijalla valitettavasti.

 Kivaa viikkoa kaikille! Hea nädal! :)

2 kommenttia:

  1. Moi Sara!

    Tosi kiva seurata näitä sun kirjoituksia, teksti on vivahteikasta ja soljuu ihanasti! Lisäks täytyy sanoo et toi sun asu tuossa hissikuvassa on söötti :-) Ja miten saat opiskelunkin näyttämään niin herkulliselta... :-P

    Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Aino! :) Välillä tuntuu että teksti on kaikkea muuta kun soljuvaa, varsinkin kun nyt kirjotellut vähän raskaampaa tekstiä kun tää ja vaan englanniksi koko ajan! Mutta kiva et on sujuvaa luettavaa. Ja tää on kyllä siitä kiva kaupunki et on opiskelijallakin varaa herkutella :)

      Poista