Pages

Kassikohvik Nurri - Kissakahvila Tallinnassa

perjantai 21. marraskuuta 2014

Oli jäänyt luonnoksiin, niin hieman myöhässä tulee tämä postaus :)
Tallinnaan avattiin lokakuun lopulla kissakahvila, Kassikohvik Nurri, jossa käytiinkin Villen kanssa avakaisviikolla kissoja silittelemässä . Kahvila sijaitsee aivan Stockmannia vastapäätä osoitteessa Tartu mtn 24. Sisään astuattaessa odotetaan ensin tuulikaapissa , että henkilökunta tulee avaamaan oven, jotta kissat eivät pääse vahingossa livahtamaan ulos. Heti aluksi annettiin luettavaksi menun mukana tulevat "säännöt",  mikä on ok ja mikä ei. Esimerkiksi kissoille ei saa antaa itse tuotuja herkkuja, vaan kahvilasta voi ostaa erikseen "annoksen" kissalle.


Tila itsessään on valoisa ja avara, sisutus ja kalusteet yksinkertaiset hygieniasyistä. Kahvila-tilan lisäksi kissoilla on käytävä "takahuoneeseen", jossa saavat olla myös täysin rauhassa. Suurin osa kissoista taisi kyllä oleilla kahvilan puolella kun me kävimme ja sinne olikin rakennettu mm. katon rajaan kiipeilyreittejä ja nukkumapaikkoja. Moni kissoista viihtyi ikkunalaudoilla seuraamassa kadun vilskettä ja seuraamassa asiakkaita. Osa kissoista oli seurallisia ja osa pysytteli matkan päässä, oli oikein hauska seurata minkälaisia persoonia kahvilassa asusteli. Kahvilan ideahan on myös se, että jos sieltä löytää kivan kaverin, niin kissa on mahdollista adoptoida itselleen :) Laskun mukana maksetaan myös per henkilö viiden euron "kannatusmaksu", opiskelijoilta veloitetaan 2,5e, enkä tietenkään sitä muistanut kysyä, joten kahdesta kahvista 15e lasku tuntui hieman opiskelijan lompakossa. Mutta tosiaan opiskelija-alennuksen saa kyllä!  Nythän myös Tampereella on käsittääkseni avattu Suomen ensimmäinen kissakahvila?Tästä pääset kahvilan facebook-sivuille. Nyt-liite kirjoitti hetki sitten myös jutun täällä

Ja huom! Ulkoasu vaihtui hetki sitten, joten hieman vielä hienosäätöä edessä, joten älkää ihmetelkö, jos ei ole kaikki ihan kohdillaan vielä :) ! Palailen kuulumisten kanssa viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti