Pages

Kiirettä pitää

tiistai 9. syyskuuta 2014

Taas on yksi viikko vierähtänyt huimalla vauhdilla täällä Suomenlahden toisella puolella. Välillä tuntuu, ettei ehdi edes puhelinta vilkaista, saati kirjoittaa tänne. Olen kuitenkin koittanut napsia kuvia silloin tällöin, että olisi helpompi summata taas menneen viikon juttuja. Taas luvassa tällainen viikkokatsaus, mutta toivotaan, että tulevaisuudessa ehtii muunlaisiakin postauksia kirjoitella, koska ei tässä nyt ole tarkoitus pelkästään referoida tänne ihan jokaisen viikon tapahtumia... Vähän tuntuu kirjoittamisen suhteen myös vaikealle saada ajatuksesta kiinni kun ei ole ehtinyt istua rauhassa koneelle, mutta laitanpa nyt vastapainoksi sitten paljon kuvia. Lounassetti koulussa

Toinen viikko lähti käyntiin ensimmäisillä luennoilla. Maanantaina oli Basics of Law-kurssi ja tiistaina Introduction to Civil Law ja Theory of Law. Luennot olivat nyt hieman esimakua tulevasta, ehkä sitten myöhemmin kerron enemmän opiskelusta, kun on päässyt kunnolla vauhtiin. Tänä semesterinä on 35 op suoritettavana, eli eiköhän tässä saa ajan kulumaan... Ainankin sen olen huomannut, että luentojen kuuntelu ja seuraaminen englanniksi tuntuu tietysti nyt aluksi raskaamalle, mtta eiköhän sekin siitä!

Ville tuli Tallinnaan nyt joksikin aikaa ja käytiinkin maanantaina etsimässä meille sopiva sali. Päädyttiin Reval Sportiin, mikä oli palveluihin ja salin kokoon nähden kohtuuhintainen ja kivan, n. 10min kävelymatkan päässä kotoa, Vanhan kaupungin laidalla. Oli niin kiva päästä treenaamaan taas salille muutaman viikon muuttohässäkän jälkeen. Käytiin myös kavereiden kanssa(itse ensimmäistä kertaa) vegaaniravintola Restoran V:ssä syömässä ja täytyy sanoa, että maistui todella hyvin myös tällaiselle lihan ystävälle. Ravintola sijaitsee Rataskaevulla ja ihan vierestä löytyy myös kaksi muuta hyvää ravintolaa, jotai uskallan itsekin jo kovasti suositella, eli Von Krahli Aed ja Rataskaevu 16. Tosin viikonloppuna kaikkiin kolmeen ravintolaan on melkeinpä varattava pöytä, jos mielii syömään.

Restoran V, snackplatter

Pääruoat


Keskiviikkona saapuikin sitten Barack Obama ensimmäiselle valtionvierailulleen Viroon. Mr.Presidentin autosaattue ajelikin usemanpaan otteeseen Tallinnan läpi, ja mekin lähdettiin tien varteen ihmettelemään. Helikopterit oli pörränneet taivaalla jo tiistaista lähtien. Kahden jälkeen tie suljettiin ja saattue(ihan kuin jostain leffasta) ajoi hetken päästä ohi.

Muuten viimeviikkoon mahtui viini&juusto-iltaa kaveriporukalla, meidän ainejärjestön chillaus-iltaa ja perjantaina mentiin katsomaan stand uppia HETK-ravintolaan. Kaksi viidestä koomikosta oli virolaisia, joten se osa meni hieman ohi, mutta illan lopettanut John Hastings oli ihan huikean hyvä!

HETK

Viikonloppuna oli aurinkoinen ja lämmin ilma ja oltiinkin reippaita Tallinnan turisteja ja käytiin Vanhan kaupungin näköalapaikalla sekä kävelyllä Kalamajassa. Sunnuntaina ajeltiin bussilla kaupunginosaan nimeltä Uus Maailm, jossa järjestettiin eräänlaiset katufestivaalit, Uue Maailma Tänafestivaalit, jossa useampi kortteli täynnä ruokakojuja, myyjiä, pihakahviloita, erilaisia ulkopelipaikkoja, musiikkia jne... Kaiken kaikkiaan ei yhtään hullumpi tapa viettää sunnuntaita :) Koska kesä oli näköjään tehnyt comebackin, ajeltiin Piritaan merenrantaa ihmettelemään. Illaksi ehdittiin vielä leffaan, joten oli kyllä taas päivä täynnä ohjelmaa, varsinkin kun sen jälkeen piti viettää muutama tunti koulujuttujen äärellä. Pakko myöntää, etten ole ihan tottunut tälläiseen, että tekemistä on ihan koko ajan, mutta en kyllä valita! Aika menee nopeasti kun on kivaa.
Eilen alkoikin uusi viikko ja uudet kujeet ja tänään saadaan muutamaksi päiväksi Suomesta kavereita kylään, koulussa täysi viikko ja muutama muukin meno, joten siinä alkaa olla taas mukavasti ohjelmaa tälle viikolle. :)

Eilistä iltalenkkimaisemaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti