Pages

HOME SWEET HOME

lauantai 11. lokakuuta 2014

Minulla kävi asunnon suhteen todella hyvä tuuri kun aloin suunnittelemaan muuttoa tänne. Täällä asuvan ystäväni ystävältä oli vapautumassa juuri sopivasti loppukesästä asunto, mikä täytti kaikki odotukset ja vaatimukset, ehkä vähän ylikin... Yhtään kunnollista kuvaa en ollut nähnyt siinä vaiheessa kun ilmoitin asunnon omistajalle, että otan tämän. Onneksi pystyin luottamaan siihen, että tein hyvän diilin! Olin kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan :D Syksyllä koulujen alkaessa täälläkin alkaa olla pulaa asunnoista tai sitten vastaavasti hinnat alkaa olla kohdillaan... Virossa maksetaan vuokran päälle vielä kommunaal-kulut(vesi, sähkö..), mitkä vaihtelevat vuodenajan mukaan. Oli kiva tietää etukäteen, että ne on tässä talossa kohtuulliset, nimittäin on tullut kuultua kaikenlaisia kauhutarinoita siitä, että onkin tullut talvella yllärinä jäätäviä laskuja kun joku kohta asunnosta vähän vuotaa...
Neliöitä tästä yksiöstä löytyy 38, talo on melko uusi ja asunto hyvässä kunnossa. Aika useasti täällä vuokrataan kalustettuna asunnot, mutta koska minulla oli mahdollisuus tuoda omat tavarat pakettiautola, niin toin.Ainoastaan pöytä ja ylimääräinen tv-taso oli valmiina. Ja pyykinpesukone, mikä on ihan huippujuttu kahden vuoden taloyhtiön pyykkitupa-elämän jälkeen. Kylpyhuonekin on tuplasti isompi kun missään asunnossa, jossa olen aiemmin asunut. Samasta kerroksesta löytyy myös oma erillinen varastohuone häkkivarastojen sijaan.

Ainut miinus taitaa olla tämä minikeittiö... Mutta siihenkin on tullut totuttua jo.


 
Ja tämä upea mikro-uuni-torni :D

 
 Eteinen

Kivointa asunnossa on ehdottomasti koko seinän levyiset ikkunat!

Sijainti on kaikin puolin hyvä, noin viidessä minuutissa kävelee kouluun, laivaterminaaleille ja vanhaan kaupunkiin.  Ja tietysti kaikista tärkeintä on se, että tämä tuntuu niin kodille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti